Uvod Virtualni katalog Funkcije Pogosta vprašanja Kontakt Primer kataloga
Virtualni katalog je izdelek, ki je bil razvit za vse, ki se želijo predstaviti ne samo na spletu z uporabo standardnih spletnih strani, temveč z impresivno obliko objavljanja svojih lastnih dokumentov, prospektov, katalogov, časopisov ali knjig. To je novejši način ogleda dokumentov PDF oblike na spletu.
 
 
Virtualni katalog je enostaven in priročen

To je novejši način za ogled dokumentov PDF oblike na spletu, ki ima nalogo, da z enostavnim pogledom na spletno stran, obiskovalca privabi na večkratni obisk.

Objavite vaše natisnjene dokumente na internetu
Zasnova, proizvodnja in distribucija tiskanih publikacij je resen in pogosto draga investicije za podjetje. Virtualni katalog omogoča pretvorbo PDF dokumentov v hitrem času na internetu z uporabo digitalnih knjig.

Multimedija
Virtualni katalog vam omogoča, da ohrani vse prednosti tiskanih publikacij, je enostaven in intuitiven za vse. Virtualni katalog prinaša dodatno dodano vrednost, in sicer multimedijskih zmogljivosti - statične slike, lahko nadomestijo z multimedijskimi predstavitvami in video posnetki, slike in grafike so lahko animirani, zaradi česar vaše publikacije naredi privlačne in interaktivne.

Prihodnost je zdaj
Internetni marketing je oglaševalska industrija, ki trenutno beleži najvišjo rast. Z internetom redno sodeluje okoli 40% evropskega prebivalstva in je najpogostejši vir informacij. Z Virtualnim katalogom ste lahko prepričani, da so vaši podatki hitro in enostavno na voljo na spletu in sicer z najboljšo varianto. Virtualni katalog je takoj na voljo na desetine milijonov uporabnikov interneta, medtem ko vaši stroški tiskanja in distribucije promocijskih materialov izginejo.

Kakovost in enostavnost

Enostavna uporaba
Nič ni boljše kot sedeti in brati knjigo v najljubšem stolu. Virtualni katalog ima vse prednosti, ki ležijo v enostavnosti branja knjig, in prav tako ponuja edinstveno večpredstavnostno izkušnjo. Zahvaljujoč intuitivni uporabi grafike je neverjetno podobeno branju klasičnih knjig.

Vaše podjetje si zasluži najboljše
Vaši poslovni partnerji bodo zagotovo cenili bogastvo funkcij in tehničnih značilnosti Virtualnega kataloga, vključno z enostavnim in preprostim brskanjhem med stranmi, predogled dokumenta z uporabo sličice vsake strani (s klikom na izbrano stran), samodejni prikaz na monitorju, izvozom dokumentov v PDF obliko in tiskanje dokumenta ali samo izbrane strani na tiskalniku.

Virtualni katalog ne zahteva posebnega strežnika ali aplikacije
Če želite uporabljati Virtualni katalog ne potrebujete strežnika ali namestitve novih aplikacij in programske opreme v računalnik.

Prihranek stroškov in merljivih rezultatov

Standardna metoda za trženje prek tiskanega gradiva, vam vzame veliko denarja za proizvodnjo in distribucijo na tisoče letakov, ne da bi vedeli, ali bo kdo prebral. Virtualni katalog ne bo le zagotovil, da bo vaš promocijski material vsak dan obiskalo veliko ljudi, ampak tudi lahko nastavite statistiko obiskanosti strani, od katerih večina obiskovalcev prenese informacijo v trenutku obiska na svoje partnerje ali prijatelje

Kdo je za Virtualni katalog?

Sprašujete se, ali je z nakupom Virtualnega kataloga vse vredno? To je preprosto. Če lahko vsaj z enim od naslednjih vprašanj odgovoriti z da, potem je Virtualni katalog prava rešitev za uspeh vaše spletne strani in promocijo.

Se želite razlikovati od konkurence z impresivnim prikazom dokumentov na spletu?
Ali lahko pošljete ponudbo ali povpraševanje v prilogi po elektronski pošti, in vemo, da včasih cena ni odločilna, temveč v obliki, ki predelujejo lastne ponudbe in povpraševanja?
Želite ujeti pogled ali pozornost obiskovalcu vaše spletne strani z nekaj povsem novega?
Da stopite iz stereotipov in predstavite akcijo na internetu?
Se strinjate, da je današnji uspeh tudi v drugačnosti od konkurence?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, je rešitev za vas Virtualni katalog.

 
Copyright © Akta design 2011, Vse pravice pridržane | Pogoji uporabe
Akta design Virtualni katalogi