Uvod Virtualni katalog Funkcije Pogosta vprašanja Kontakt Primer kataloga
Naš seznam pogostih vprašanj. Če ne najdete odgovora, ki ga iščete, nas kontaktirate z vprašalnikom po e-pošti na naslov info@akta-sp.si.

Katere zapise datotek ni mogoče pretvoriti v Virtualnem katalogu?
Uporaba Virtualnega kataloga zmore objaviti vse tiskane in elektronske dokumente, kot so katalogi, revije in brošure. Najpogosteje se uporablja format PDF, lahko pa tudi spremenite datoteke z Adobe InDesign, Adobe Illustrator in Microsoft PowerPoint. Druge možne oblike so slike v JPG, GIF ali PNG. Za več informacij se obrnite na nas.

Ali lahko Virtualni katalog uporabimo z off-line predstavitvijo?
Seveda. Če ste zainteresirani za uporabo vašega dokumenta, vam ponujamo predstavitev na CD-ROM ali DVD-ROM medijih.

Ali je mogoče združiti dokumene, besedila in slike?
Seveda. Virtualni katalog lahko združuje video posnetke, zvok, animacije in druge interaktivne funkcije z uporabo Flash.

Kako deluje zoom funkcija?
Virtualni katalog vam omogoča, da povečate vsebine tako, da kliknete neposredno na strani z uporabo zoom gumb v orodni vrstici ali z uporabo koleščka na miški. To je najbolj intuitiven in brezhiben zoom na trgu.

Kako vpliva na kakovost zoom funkcija?
Vsa besedila so predelane vektorske grafike, kar pomeni, da je kakovost vedno odlično (za razliko od večine naših konkurentov). Kakovost slike je vedno optimizirana glede na kakovost povezave uporabnika.

Ali obstaja največje število strani?
Ne, ni omejitev. Virtualni katalog lahko izvaja neomejeno število strani.

Ali je hitrost odvisna od števila strani v dokumentu?
Ne. Glavna prednost Virtualnega kataloga je, da je vsaka stran naložena ločeno, tako da lahko uporabnik uporablja katalog brez kakršnihkoli omejitev glede na dejstvo, da je kakovost videa optimizirana s hitrostjo internetne povezave in tipa zaslona oziroma ločljivosti monitorja.

Ali lahko Virtualni katalog izvaja povezave?
Da, vse vrste povezav so na voljo: notranje povezave (povezave med stranmi), zunanje povezave (na druge spletne strani) ali povezave na naslov e-pošte.

Ali je možno Virtualni katalog uporabiti na katerem koli računalniku?
Da, dostopen je s katerega koli računalnika povezan z internetom, ali Mac ali PC. Virtualni katalog uporablja Flash, ki je trenutno nameščen na 98% računalnikov. Za preostalih 2% daje možnost, da samodejno namestijo Flash Reader.

Ali je možno, da zaščitimo vsebino z vstopnim geslom?
Da. Vaš Virtualni katalog lahko zaščitite za določene skupine uporabnikov, ki imajo dostop z geslom.

Koliko stane nakup Virtualnega kataloga?
Odvisno od obsega strani v dokumentu. Naša ponudba zajema vse osnovne funkcionalnosti Virtualnega kataloga, ki so na ogled v PRIMER KATALOGA. Vse druge posebne zahteve, kot so grafični vmesnik, za prilagoditev na vašo celostno grafično podobo, video posnetka, zvoka in animacij, itd vedno zahteva dodatno ponudbo.

Kako naročiti Virtualni katalog?
Če vas zanima Virtualni katalog nam pišite s pomočjo kontaktnega obrazca ali preko e-mail info@akta-sp.si

 
Copyright © Akta design 2011, Vse pravice pridržane | Pogoji uporabe
Akta design Uvod